Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μαρία Κώνστα ‎– Πυρετός 1981 (Venus)




Label : Venus

Value :

Η "Κιμ Μπάσιντζερ" της Ελλαδος
γεννήθηκε στην Αθήνα.Μητέρα της είναι η ζωγράφος Φανή Κουκούρα-Φίλου.
Η Μαρία είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής Γρηγόρη Μασσαλά, έκανε χορό στην σχολή χορού Key Holden και σπούδασε το τραγούδι στη σχολή Κώστα Κλάβα.

Από το 1988 έως και το 1990 τραγούδησε στο Λονδίνο.
Ηταν ηθοποιός βιντεοκασετών των 80's, και μάλιστα είχε παίξει σε περισσότερες  απο δεκαπέντε ελληνικές ταινιες β' κατηγορίας , πέντε σειρές και έχει στο ενεργητικό της πέντε προσωπικούς δίσκους.

Η πρώτη ταινία που εμφανίστηκε ήταν το "Ερωτικη Υπερενταση" (1977) η αλλιως "The Mark". Δυο χρονια αργοτερα πρωταγωνιστει στη ταινια  "Ήταν κάποτε παρθένες" (1979) του Όμηρου Ευστρατιάδη, ή αλλιώς "Σεξ και αρχαιοκαπηλία" ή "Ερωτική Τελετή" ή "Επικίνδυνα Αισθήματα" ή "The Ceremony".

Στη version με τον τίτλο " Σεξ και αρχαιοκαπηλία" βεβαιώνεσαι ότι στις soft σκηνές όπου συμμετέχει τουλάχιστον η Κώνστα είναι 100% πραγματικές. Στη σκηνή όμως με τον Στέφανο (Χρήστος Νομικός) στην οποία η Κώνστα δεν διστάζει να προσφέρει ακόμα και τον πισινό της οι απόψεις διίστανται.Το σκριπτ στη συγκεκριμένη σκηνή είναι η πετσέτα. Απο κει και πέρα...... το αφήνω σε εσάς.
Μαρία Κώνστα ήταν ηθοποιός βιντεοκασετών των 80's, και μάλιστα είχει παίξει σε περισσότερες από 20 ταινίες β' κατηγορίας. Πηγή: www.lifo.gr
Μαρία Κώνστα ήταν ηθοποιός βιντεοκασετών των 80's, και μάλιστα είχει παίξει σε περισσότερες από 20 ταινίες β' κατηγορίας. Πηγή: www.lifo.gr

Η Μαρία έχει ασχοληθεί επίσης, με τη συγγραφή και την ζωγραφική, χωρίς να παραμελεί την αγάπη της για τη μαγειρική.

Τραγούδησε δίπλα σε μεγάλες μορφές του ελληνικού τραγουδιού οπως τον Στράτο Διονυσίου, την Βίκυ Μοσχολιού, τον Γιώργο Ζαμπέτα,τον Σταμάτη Κόκοτα, Θέμη Αδαμαντίδη, Ηλία Κλωναρίδη, την Βάσω Κυριαζή, τον Δημήτρη Ψαριανό, τον Πασχάλη Τερζή, τον Βασίλη Καρρά, τον Γιώργο Μαζωνάκη και Στέλιο Ρόκκο.


Taste :

Μαρια Κωνστα - Ταξιδευοντας



Μαρια Κωνστα - Ετσι ειναι η Αγαπη



Download Lp

By Electric Looser

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλά φίλε, σε μερικά κομμάτια ήταν λες και άκουγες τσόντα!!

Βασίλης

Electric Looser είπε...

Δεν ειναι λες και ακουγες ειναι απο πορνο ταινια.... χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε συ ναι;; Χαχαχαχα! Respect στην κοπέλα τότε. Πολύ προχώ για την εποχή εκείνη!

Βασίλης

senor pocopico είπε...

Πολλά ευχαριστώ για ένα άλμπουμ που δεν το βρίσκεις στο νετ.