Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Funkonami - Globetrotting 2015 (DustedWax Kingdom)


Label :  DustedWax Kingdom

O Funkonami είναι ένας παραγωγός και dj από την Αθήνα που ξεκίνησε αρχικά την ενασχόλησή του με το b-boying πίσω στο 1999, ενώ από το 2006 επικεντρώθηκε στην παραγωγή μουσικής και το scratching.

Αποτελεί μέλος του παγκόσμιου οργανισμού turntablism Beat4Battle με έδρα την Γαλλία, της κολεκτίβας turntablists και label Pipolass Belgium, αλλά και της ομάδας Asthma Funk από τις ΗΠΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια beats του έχουν παίξει σε πολλούς διαγωνισμούς scratching στο εξωτερικό, έχει συμμετάσχει στην πρώτη συλλογή turntablism της Ρωσσίας, Ssratch Box, όπως και στην Βlood Cuts συλλογή με συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

 Έχει συνεργαστεί ακόμη σε κομμάτια με διάφορους καταξιωμένους turntablists όπως οι Eprom, N-Tone, Red Jacket, Deska, Swordz, με την πρώτη του προσωπική κυκλοφορία να έρχεται το 2010 με πέντε κομμάτια που αποτέλεσαν το ΕΡ Synthetic Life 1983, στο οποίο περιέχεται και ένα DJ tool με ήχους, ακολουθίες drums & scratch sounds για ρουτίνες, skipless sounds κτλ.

Τον Μάη του 2014 κυκλοφορεί το "Tripoetry : More Than Meets The Soul" και συνεχίζει με το δεύτερο Ep του "Globetrotting" που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες 1 Ιανουαρίου 2015.

Released 01 January 2015 in 10'' vinyl,cassette and free download digital album.

Funkonami - Globetrotting EP
Bass: Thanos Bekas
Flute: Julia Price & Alice Patselli 
Guitar: The Nylon Brothers & Apostolis Kyriakos 
Drums: Funkonami 
Scratches: DJ Souma 
Artwork: Senor

All tracks produced by Funkonami except track 3
“Dream of me” featuring Valadis Looser aka Electric Looser.



By Electric Looser

Δεν υπάρχουν σχόλια: