Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

'' Dance Like Nobody's Watching''Η ομάδα The Buttshakin' Conspiracy δημιουργήθηκε το 2015 από 4 φίλους με την ίδια αγάπη και μεράκι για την μουσική!

Όλα ξεκίνησαν σε ένα σκοτεινό υπόγειο μια νύχτα που έβρεχε. Γιατί έτσι; Γιατί έτσι ξεκινάει κάθε ενδιαφέρουσα ιστορία!

Στα σκονισμένα ηχεία ακούγονταν ο Curtis Mayfield και όλη αυτή δυναμική αυτών των αγαπημένων ήχων χανόταν σε εκείνους τους 4 τοίχους. Οι 4 ήρωες της ιστορίας μας είχαν αγνοήσει την πρόσκληση για άλλη μία έξοδο όπου ο κώλος τους δε θα άφηνε την καρέκλα. Αυτό είπε ο Mister Vagz και ο ήχος από το "Move on up" του Curtis Mayfield ήρθε διαβολικά για να τον κάνει να πεταχτεί από την καρέκλα του λέγοντας με στυλ "Αυτό χρειαζόμαστε!". Μουσικές υπάρχουν και πρέπει να ακουστούν συμπλήρωσε ο Alex. O Afrodelik με ενθουσιασμό είχε ήδη σηκωθεί και ετοιμαζόταν να βάλει ένα από τα βινύλια που αγόρασε πριν κάποια χρόνια από Βραζιλία.

Ο ρυθμός ήταν χορευτικός αλλά έμειναν σιωπηλοί και η ατμόσφαιρα άρχισε να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα. Κάπως έτσι τότε οι 4 φίλοι κοιτάχτηκαν συνωμοτικά και ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι ενάντια στην καρέκλα "The butt was meant to shake" είπε ο Βαλάντης και κάπως έτσι οι "The Buttshakin' Conspiracy" οργανώνουν την πρώτη τους όχι-τόσο-μυστική-συνάντηση. Η επόμενη σκηνή είναι στο La Soiree De Votanique την Παρασκευή 15 Απριλίου όπου θα βάλουν σε εφαρμογή όλα τους τα σχέδια για να σε προκαλέσουν να χορέψεις.

Μουσικές αποκλειστικά από βινύλια και cd, όχι απο laptop.

Soul, Funk, Rhythm and Blues, Rare Grooves, Hammond Beat Essentials, Nu Funk.

Οι Buttshakin' Conspiracy είναι:
Electric Looser
Alex Flexible Sounds
AfroDelik
Mister Vagz

Με την υποστήριξη του Milk'n'Chocolate


Δεν υπάρχουν σχόλια: