Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Πασχάλης ‎– Πασχάλης 1972 (Phillips)

Label : Phillips

Value :

Το 1972, μετά την διάλυση των OLYMPIANS, ο Πασχάλης κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να αρχίσει την εξίσου επιτυχημένη solo καριέρα του. Ο ίδιος, για την απόφασή του αυτή, δήλωσε πολλές φορές αργότερα στις συνεντεύξεις του:
«Όταν κατέβηκα στην Αθήνα αισθανόμουν σαν άβγαλτο επαρχιωτόπουλο, που βρέθηκε ξαφνικά στη ζούγκλα, αντιμέτωπος με άγρια θηρία έτοιμα να με κατασπαράξουν», μη ξέροντας βέβαια τότε ότι τα άγρια αυτά θηρία, θα ήταν μπροστά στο ταλέντο του και την διαχρονικότητα της φωνής του, ασήμαντα εμπόδια.

Η επιτυχία ήρθε αμέσως. Μέσα σε 6 μήνες ο Πασχάλης ήταν ο SUPER STAR το ίνδαλμα της νεολαίας της δεκαετίας του '70 που οι εμφανίσεις του απαιτούσαν την παρουσία της αστυνομίας αφού οι αναρίθμητες θαυμάστριές του πάθαιναν κυριολεκτικά στη θέα του υστερία, τέτοια που μόνο με εκείνη των εμφανίσεων των Beatles θα μπορούσε να συγκριθεί. «Τρέξε μες τη συντροφιά μας να μπεις», «Jesus Christo», «Mαmmy Blue», «Φίλε μου φίλε», «Περήφανοι όλοι», «Ουρανέ που περνάς», και πάμπολλες άλλες χρυσές επιτυχίες τον έκαναν πιο αγαπητό και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
By Πασχάλη fan club

Αυτος ειναι ο πρωτος solo δισκος του.


Taste :

Πασχάλης  (With Olympians)  ‎- Ψεύτικη Αλήθεια


Download Track


By Electric Looser

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: